πριν από  1 ημέρα 13 ώρες

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Οι χημικές ενώσεις των συστατικών μπορούν να αλλάξουν όταν ξαναζεσταθούν Μία διαιτολόγος αποκάλυψε ότι μερικές τροφές πρέπει να ζεσταίνονται μόνο μία φορά καθώς μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά ην υγεία στην περίπτωση που ξαναζεσταθούν. Υπάρχουν... δύο λόγοι για αυτό. Πρώτον, οι χημικές ενώσεις των συστατικών μπορούν να αλλάξουν όταν ξαναζεσταθούν, προκαλώντας την απελευθέρωση τοξικών ουσιών που συνδέονται με προβλήματα όπως η βλάβη στα νεφρά. Δεύτερον, σε ορισμένα τρόφιμα μπορεί να αναπτυχθούν βακτήρια όπως το E.coli και η λιστέρια αν κρυώσουν. Σε βίντεο που μοιράστηκε στο TikTok, η διαιτολόγος Harini Bala αποκάλυψε τις τριες τροφές που δεν πρέπει ποτέ να ξαναζεσταίνετε. Πρώτο στη λίστα είναι το σπανάκι. Η κ. Bala είπε ότι το φυλλώδες πράσινο λαχανικό περιέχει μια ουσία που ονομάζεται οξαλικό οξύ και είναι αβλαβές όταν το σπανάκι καταναλώνεται ωμό. Ωστόσο, μόλις ξαναζεσταθεί, το οξαλικό οξύ "κρυσταλλώνεται" και γίνεται "τοξικό". Σε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation