πριν από  2 ημέρες 12 ώρες

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το καρπούζι είναι το απόλυτο καλοκαιρινό φρούτο. Όμως, μόλις κοπεί, αρχίζει να χάνει υγρασία, να μυρίζει "ψυγείο" και να γίνεται νερουλό. Με μερικά απλά tips, μπορείς... να παρατείνεις τη φρεσκάδα του και να το απολαμβάνεις κάθε μέρα σαν να κόπηκε μόλις τώρα. Έκοψες το καρπούζι; Δες πώς θα το διατηρήσεις φρέσκο για περισσότερες ημέρες 1. Ολόκληρο καρπούζι: Φύλαξέ το σε δροσερό, σκιερό μέρος Αν δεν έχει κοπεί ακόμα, μην το βάζεις αμέσως στο ψυγείο. Ένα ολόκληρο καρπούζι διατηρείται καλύτερα εκτός ψυγείου, σε δροσερό και καλά αεριζόμενο σημείο (π.χ. αποθήκη ή πάγκος κουζίνας χωρίς ήλιο). Μόλις το κόψεις, όμως, αλλάζουν όλα. 2. Μετά το κόψιμο: Αεροστεγές τύλιγμα - όχι απλώς μεμβράνη Το μεγαλύτερο λάθος είναι να το αφήνεις "ξεσκέπαστο" ή να το καλύπτεις πρόχειρα. Ο αέρας το ξεραίνει και απορροφά οσμές. Τι να κάνεις: Τύλιξε την κομμένη πλευρά πολύ καλά με μεμβράνη ή αλουμινόχαρτο Ακόμα καλύτερα: αεροστεγές σκεύος με καπάκι (ιδανικά γυάλινο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation