πριν από  2 ημέρες 10 ώρες

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Σου έπεσε παραπάνω αλάτι στο φαγητό; Μην ανησυχείς - συμβαίνει και στους πιο έμπειρους μάγειρες. Το σημαντικό είναι να ξέρεις πώς να το μαζέψεις πριν αποχαιρετήσεις το πιάτο σου. Με... μερικά έξυπνα κόλπα και μικρές προσθήκες, μπορείς να εξισορροπήσεις τη γεύση χωρίς να χαλάσεις την υφή ή το άρωμα του φαγητού σου. Από την πατάτα-σώστη μέχρι τη σωστή δόση οξύτητας ή γαλακτοκομικών, υπάρχουν λύσεις που λειτουργούν άμεσα. 1. Πατάτα - το πιο κλασικό κόλπο Το πιο γνωστό "σωσίβιο" σε υπερβολικά αλατισμένο φαγητό είναι η πατάτα. Καθάρισε μία, κόψε τη στη μέση και ρίξ' την στην κατσαρόλα ή τη σάλτσα. Βράσε για 10-15 λεπτά - η πατάτα θα απορροφήσει το περιττό αλάτι, ενώ παράλληλα θα αφήσει μια ελαφριά γλύκα στο πιάτο. - Ιδανικό για σούπες, όσπρια, μαγειρευτά και σάλτσες. 2. Λαχανικά που εξισορροπούν Αν το φαγητό σου "ξέφυγε", μπορείς να ετοιμάσεις μια δεύτερη, άνοστη εκδοχή της συνταγής (χωρίς αλάτι) και να τη συνδυάσεις με την αλμυρή. Η γλύκα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation