Frozen μπάρα με γιαούρτι & αμυγδαλοβούτυρο
Η υπερτροφή που προστατεύει τα οστά, ενισχύει το ανοσοποιητικό, βελτιώνει το έντερο και βοηθά στον έλεγχο βάρους Κείμενο: Βίβιαν Παπακωνσταντίνου Το γιαούρτι είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, όπως πρωτείνες και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, ενώ... είναι συχνά εμπλουτισμένο με βιταμίνη D. Αποτελεί εξαιρετική πηγή ασβεστίου, περισσότερο και από το αγελαδινό γάλα. Περιέχει επίσης κάλιο, ριβοφλαβίνη, βιταμίνη Β12 και φωσφόρο. Το γιαούρτι είναι πηγή δύναμης χάρη στις πρωτείνες και το ασβέστιο που περιέχει. Τα συστατικά αυτά συμβάλλουν στη σωστή δόμηση και ενίσχυση των μυών και των οστών μας. Επιπλέον, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και, δρώντας ενάντια στα βλαβερά βακτήρια που απειλούν το εντερικό μας περιβάλλον, βελτιώνει την κινητικότητά του και απομακρύνει τις τοξίνες που επηρεάζουν την καλή του λειτουργία. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συχνή κατανάλωση γιαουρτιού φαίνεται να μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης διαβήτη τύπου 2...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(24)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(30)
- Θεσσαλία(188)
- Θεσσαλονίκη(38)
- Θράκη(1)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(100)
- Μακεδoνία(33)
- Πελοπόννησος(83)
- Στερεά Ελλάδα(77)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.