Γαλατόπιτα με 15 γρ. πρωτείνης ανά κομμάτι
Ένα γλυκό σνακ που μας δίνει πρωτείνη, ασβέστιο και φώσφορο Κείμενο: Βίβιαν Παπακωνσταντίνου Αν ανήκετε σε αυτούς που θέλουν κάτι γλυκό τα χειμωνιάτικα βράδια, αυτή η γαλατόπιτα είναι ιδανική επιλογή. Συνδυάστε την... με λίγους ξηρούς καρπούς και ένα φρούτο με χαμηλά σάκχαρα, π.χ. μήλο. Υλικά (6 μερίδες) 750 ml γάλα με χαμηλά λιπαρά ή φυτικό χωρίς ζάχαρη50 γρ. σιμιγδάλι ψιλό20 γρ. corn flour60 γρ. μέλι100 γρ. ανθότυρο νωπό, τριμμένο2 ασπράδιαξύσμα από 1 πορτοκάλικανέλα για το σερβίρισμαΕκτέλεσηΒήμα 1: Σε μία μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, το σιμιγδάλι και το corn flour και ανακατεύουμε καλά.Βήμα 2: Μεταφέρουμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και σιγοβράζουμε ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι να αρχίσει να πήζει το μείγμα.Βήμα 3: Έπειτα από περίπου 6-7 λεπτά, όταν το μείγμα έχει πήξει, προσθέτουμε το μέλι, ανακατεύουμε καλά και αποσύρουμε από τη φωτιά.Βήμα 4: Προσθέτουμε τα ασπράδια και το ξύσμα πορτοκαλιού και ανακατεύουμε γρήγορα.Βήμα 5...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(27)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(51)
- Θεσσαλία(253)
- Θεσσαλονίκη(44)
- Θράκη(1)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(148)
- Μακεδoνία(32)
- Πελοπόννησος(64)
- Στερεά Ελλάδα(88)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.