πριν από  3 ημέρες 4 ώρες

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η πρώτη και βασική οδηγία στις συνταγές για φασόλια, είναι ότι πρέπει πρώτα να μουλιάσουν για αρκετές ώρες, προκειμένου να είναι έτοιμα για μαγείρεμα, αλλά και για να είναι πολύ πιο εύπεπτα. Αν... τα φασόλια σας προκαλούν φούσκωμα ή αέρια, μην κατηγορείτε μόνο τα φασόλια! Το πρόβλημα μπορεί να έγκειται στον τρόπο παρασκευής τους. Το μούλιασμα των φασολιών πριν το μαγείρεμα βοηθά στη διάσπαση των δύσπεπτων σακχάρων και μειώνει τις ενώσεις που παρεμβαίνουν στην απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Το αποτέλεσμα; Λιγότερα στομαχικά προβλήματα, καλύτερη γεύση και περισσότερα θρεπτικά συστατικά για να απορροφήσει το σώμα. Οι υπεύθυνοι για την πιθανή δυσπεψία είναι τα σύνθετα σάκχαρα που υπάρχουν στα φασόλια, που ονομάζονται ολιγοσακχαρίτες. Το πεπτικό σύστημα δεν μπορεί να τα διασπάσει πλήρως στο λεπτό έντερο επειδή μας λείπει το σωστό ένζυμο. Αντίθετα, αυτά τα σάκχαρα περνούν άπεπτα στο παχύ έντερο, όπου ζυμώνονται από τα βακτήρια του...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation