πριν από  8 ημέρες 10 ώρες

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Με το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα και την πλούσια, βουτυράτη γεύση του, ο σολομός είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς "πρεσβευτές" της υγιεινής διατροφής. Δεν... είναι όμως μόνο θέμα γεύσης - πρόκειται για ένα τρόφιμο με εξαιρετικά οφέλη για την καρδιά, τον εγκέφαλο, τους μυς και τα οστά. Πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά Ο σολομός - είτε άγριος είτε ιχθυοκαλλιέργειας - αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτείνης, βιταμινών και ωμέγα-3 λιπαρών οξέων. Μια μαγειρεμένη μερίδα (περίπου 85 γραμμάρια) σολομού ιχθυοτροφείου περιέχει: - 175 θερμίδες - 19 γρ. πρωτείνης - 11 γρ. λιπαρών - 1,2 γρ. ωμέγα-3 λιπαρών οξέων - Βιταμίνες B12, D, B5 και νιασίνη Ο άγριος σολομός έχει λιγότερα λιπαρά και περισσότερα ωμέγα-3 - κάτι που τον καθιστά ακόμη πιο θρεπτική επιλογή. Καλή καρδιά, καλός σολομός Η κατανάλωση σολομού δύο φορές την εβδομάδα συμβάλλει στην πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων, χάρη στα ωμέγα-3 λιπαρά που: - Ρυθμίζουν την αρτηριακή πίεση - Μειώνουν τα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation