πριν από  18 ώρες 35 λεπτά

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ένα γαλλικό πιάτο με κρεμώδη υφή και πλούσια βουτυράτη γεύση Υλικά 1 κιλό γλυκοπατάτες2 κ. σ. λιωμένο βούτυρο1 κ. σ. φρέσκα φύλλα θυμαριού, ψιλοκομμένα1 κ. γλ. αλάτι Φρέσκο μαύρο πιπέρι30 γρ. ψιλοτριμμένη παρμεζάνα3/4 φλ. τσαγιού τριμμένο τυρί Gruyere ΕκτέλεσηΠροθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και αλείψτε ένα πυρέξ με λίγο ελαιόλαδο.Καθαρίστε τις γλυκοπατάτες και κόψτε τις σε όσο πιο λεπτές φέτες μπορείτε. Βάλτε τις κομμένες γλυκοπατάτες σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέστε το λιωμένο βούτυρο, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι ανάλογα με τη γεύση. Ανακατέψτε για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι φέτες έχουν καλυφθεί καλά.Πάρτε μια χούφτα πατάτες και τοποθετήστε τες σε μια στρώση στον πάτο του ταψιού. Συνεχίστε να προσθέτετε περισσότερες στρώσεις, μία χούφτα πατάτες τη φορά και καθώς δουλεύετε, πιέστε τις φέτες πατάτας προς τα κάτω και προσπαθήστε να τις κρατήσετε σε ομοιόμορφο σχήμα. Μόλις προσθέσετε όλες τις φέτες, πιέστε ελαφρά για να τις...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation