Γρήγορο κοτόπουλο κάρυ με σάλτσα ντομάτας
Υλικά 2 κ. σ. ηλιέλαιο 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοτριμμένες 2 πράσινα τσίλι, 1 ψιλοκομμένο, 1 κομμένο σε φέτες για το σερβίρισμα (προαιρετικά) 350 γρ. σάλτσα ντομάτας 1 κ. γλ. garam masala 1 κ. γλ. τριμμένο κόλιανδρο 1/2 κ. γλ. τριμμένο κουρκουμά 1/2 κ. γλ. τσίλι σε σκόνη 1/2 κ. γλ. μέλι 2 κ. σ. κρέμα γάλακτος Μια μικρή χούφτα κόλιανδρο, για το σερβίρισμα Μαγειρεμένο ρύζι, για το σερβίρισμα Για το κοτόπουλο: 150 γρ. γιαούρτι 1/2 κ. γλ. garam masala 1/2 κ. γλ. τριμμένο κουρκουμά 1/2 κ. γλ. τσίλι σε σκόνη 1/2 κ. γλ. τριμμένο κόλιανδρο 6 μπούτια κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και δέρμα, κομμένα σε κομμάτια 2,5 εκατοστών Εκτέλεση Ζεστάνετε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα με καπάκι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και προσθέστε το σκόρδο και το ψιλοκομμένο πράσινο τσίλι. Μόλις αρχίσουν να τσιτσιρίζουν, ρίξτε τη σάλτσα ντομάτας, σκεπάστε και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά για 8 λεπτά. Εντωμεταξύ, ετοιμάστε το κοτόπουλο. Βάλτε το γιαούρτι, όλα τα μπαχαρικά και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Υλικά 2 κ. σ. ηλιέλαιο 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοτριμμένες 2 πράσινα τσίλι, 1 ψιλοκομμένο, 1 κομμένο σε φέτες για το σερβίρισμα (προαιρετικά) 350 γρ. σάλτσα ντομάτας 1 κ. γλ. garam masala 1 κ. γλ. τριμμένο κόλιανδρο 1/2 κ. γλ. τριμμένο κουρκουμά 1/2 κ. γλ. τσίλι σε σκόνη 1/2 κ. γλ. μέλι 2 κ. σ. κρέμα γάλακτος Μια μικρή χούφτα κόλιανδρο, για το σερβίρισμα Μαγειρεμένο...
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(21)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(38)
- Θεσσαλία(267)
- Θεσσαλονίκη(33)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(115)
- Μακεδoνία(35)
- Πελοπόννησος(69)
- Στερεά Ελλάδα(49)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.