Η νοστιμότερη & θρεπτικότερη granola
Η τέλεια συνύπαρξη φυτικών ινών και καλών λιπαρών Κείμενο: Βίβιαν Παπακωνσταντίνου Όλα τα σπουδαία θρεπτικά συστατικά που περιέχονται σε μια χειροποίητη... granola συμβάλλουν σημαντικά στη βελτίωση του μικροβιώματος και της καλής λειτουργίας του εντέρου, ενώ παράλληλα χαρίζουν αίσθημα κορεσμού μετά το γεύμα. Επιπλέον, η παρουσία του λαδιού καρύδας ενισχύει την απορροφησιμότητα των περισσότερων συστατικών, χάρη στη σύμπραξη των καλών λιπαρών. Υλικά (για 2 μεγάλα γυάλινα βάζα του κιλού) 250 γρ. νιφάδες βρώμη2 κ.σ. λιναρόσπορο, κοπανισμένο80 γρ. λευκά αμύγδαλα, κοπανισμένα80 γρ. φιστίκια Αιγίνης, χοντροκομμένα50 γρ. κολοκυθόσπορους50 γρ. ηλιόσπορους2 κ.γ. κανέλα½ κ.γ. αλάτι60 γρ. λάδι καρύδας80-100 γρ. μέλι ή maple syrup1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιαςΕκτέλεσηΒήμα 1: Χτυπάμε το 1/3 της βρώμης σε μπλέντερ ώστε να γίνει αλεύρι.Βήμα 2: Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τις νιφάδες βρώμης με το αλεύρι βρώμης που φτιάξαμε, τον λιναρόσπορο, τα αμύγδαλα, τα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(34)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(55)
- Θεσσαλία(247)
- Θεσσαλονίκη(40)
- Θράκη(1)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(163)
- Μακεδoνία(44)
- Πελοπόννησος(104)
- Στερεά Ελλάδα(96)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.