πριν από  6 ημέρες 17 ώρες

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Δεν είναι απλώς συνοδευτική σαλάτα, αλλά ολόκληρο γεύμα Κείμενο: Βίβιαν Παπακωνσταντίνου Αυτή η συνταγή θα σας αποδείξει ότι μια σαλάτα μπορεί να είναι όχι μόνο χορταστική, αλλά και... γεμάτη πρωτείνη, ιχνοστοιχεία, βιταμίνες και μέταλλα - με λίγα λόγια, ένα ολοκληρωμένο γεύμα στο πιάτο σας. Υλικά (1 μερίδα) 3-4 κούπες πράσινα φυλλώδη λαχανικά της επιλογής μας (iceberg, λόλα, παντζαρόφυλλα, σπανάκι, ρόκα κ.ά.)2 κ.σ. φρέσκο φινόκιο, ψιλοκομμένο5-6 ντοματίνια, κομμένα στη μέση1 καρότο, τριμμένο170 γρ. μοσχάρι, ψημένο και κομμένο σε λεπτές λωρίδες1 κ.σ. flakes κίτρινο τυρί με χαμηλά λιπαρά1 κ.γ. κουκουνάρι Για τη σως1 κ.σ. λάδι1 κ.γ. μουστάρδα½ κ.γ. μέλι2 κ.σ. λεμόνιαλάτι, πιπέρι, λίγο αποξηραμένο θυμάρι ΕκτέλεσηΒήμα 1: Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι ή σχαροτήγανο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε το μοσχάρι για περίπου 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά για μέτριο ψήσιμο, ανάλογα με το πάχος του κομματιού.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation