Η πιο πρωτεϊνική και νόστιμη σαλάτα
Δεν είναι απλώς συνοδευτική σαλάτα, αλλά ολόκληρο γεύμα Κείμενο: Βίβιαν Παπακωνσταντίνου Αυτή η συνταγή θα σας αποδείξει ότι μια σαλάτα μπορεί να είναι όχι μόνο χορταστική, αλλά και... γεμάτη πρωτείνη, ιχνοστοιχεία, βιταμίνες και μέταλλα - με λίγα λόγια, ένα ολοκληρωμένο γεύμα στο πιάτο σας. Υλικά (1 μερίδα) 3-4 κούπες πράσινα φυλλώδη λαχανικά της επιλογής μας (iceberg, λόλα, παντζαρόφυλλα, σπανάκι, ρόκα κ.ά.)2 κ.σ. φρέσκο φινόκιο, ψιλοκομμένο5-6 ντοματίνια, κομμένα στη μέση1 καρότο, τριμμένο170 γρ. μοσχάρι, ψημένο και κομμένο σε λεπτές λωρίδες1 κ.σ. flakes κίτρινο τυρί με χαμηλά λιπαρά1 κ.γ. κουκουνάρι Για τη σως1 κ.σ. λάδι1 κ.γ. μουστάρδα½ κ.γ. μέλι2 κ.σ. λεμόνιαλάτι, πιπέρι, λίγο αποξηραμένο θυμάρι ΕκτέλεσηΒήμα 1: Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι ή σχαροτήγανο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε το μοσχάρι για περίπου 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά για μέτριο ψήσιμο, ανάλογα με το πάχος του κομματιού.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(19)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(38)
- Θεσσαλία(235)
- Θεσσαλονίκη(36)
- Θράκη(1)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(88)
- Μακεδoνία(15)
- Πελοπόννησος(65)
- Στερεά Ελλάδα(74)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.