Η σαλάτα ως πλήρες γεύμα - Πώς η σωστή σύνθεση αλλάζει το σώμα σου
Η σαλάτα έχει πάψει πια να είναι "η αγγαρεία" πριν το κυρίως γεύμα και κερδίζει τον ρόλο του πρωταγωνιστή στο πιάτο. Η ... στροφή όλο και περισσότερων ανθρώπων σε πιο φυσικές και ισορροπημένες επιλογές αναδεικνύει τη δύναμη των λαχανικών, των φυτικών ινών αλλά και των καλών λιπαρών, όταν συνδυάζονται σωστά. Διατροφολόγοι επισημαίνουν ότι το "μυστικό" δεν είναι απλώς να φάμε μια σαλάτα, αλλά να τη συνθέσουμε έτσι ώστε να λειτουργεί ως πλήρες γεύμα: να μας χορταίνει, να στηρίζει τον μεταβολισμό και να βοηθά στη ρύθμιση του βάρους. Τα τρία βασικά "κλειδιά" μιας σαλάτας-γεύμα Για να μπορεί μια σαλάτα να σταθεί ως κυρίως πιάτο, χρειάζεται να περιλαμβάνει τρία βασικά στοιχεία:Πηγή πρωτείνηςΚοτόπουλο, τόνος, αυγό, τυρί με μειωμένα λιπαρά ή όσπρια (ρεβίθια, φακές, φασόλια) αυξάνουν το αίσθημα κορεσμού και συμβάλλουν στη διατήρηση της μυϊκής μάζας.Καλά λιπαράΕλαιόλαδο, ξηροί καρποί ή αβοκάντο βοηθούν στην απορρόφηση λιποδιαλυτών βιταμινών και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(34)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(50)
- Θεσσαλία(280)
- Θεσσαλονίκη(50)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(165)
- Μακεδoνία(32)
- Πελοπόννησος(82)
- Στερεά Ελλάδα(119)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.