Κεφτεδάκια με γλυκόξινη σάλτσα
Συνοδέψτε με ρύζι Υλικά 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά1 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο1 αυγόΑλάτι και πιπέρι για γεύση Για τη γλυκόξινη σάλτσα:1 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη1 φλ. τσαγιού νερό1/2 φλ. τσαγιού κέτσαπ1/2 φλ. τσαγιού μηλόξυδο2 κ. σ. σάλτσα σόγιας2 κ. σ. κορν φλάουρΕκτέλεσηΣε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το μοσχαρίσιο κιμά, τη φρυγανιά, το κρεμμύδι, το αυγό, το αλάτι και το πιπέρι μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά.Σχηματίστε τα κεφτεδάκια και μαγειρέψτε σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα και να ψηθούν.Για να φτιάξετε τη γλυκόξινη σάλτσα ανακατέψτε την καστανή ζάχαρη, το νερό, την κέτσαπ, το ξύδι, τη σάλτσα σόγιας και το κορν φλάουρ σε ένα μεσαίο μπολ μέχρι να έχετε ένα ομοιόμορφο μείγμα.Ρίξτε τη σάλτσα πάνω από τα κεφτεδάκια. Μειώστε τη φωτιά σε χαμηλή και σιγοβράστε μέχρι η σάλτσα να πήξει, 3 έως 5 λεπτά.Σερβίρετε ζεστά και απολαύστε!
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(12)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(13)
- Θεσσαλία(184)
- Θεσσαλονίκη(38)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(79)
- Μακεδoνία(18)
- Πελοπόννησος(106)
- Στερεά Ελλάδα(77)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.