πριν από  2 ημέρες 3 ώρες

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Συνοδέψτε με ρύζι Υλικά 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά1 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο1 αυγόΑλάτι και πιπέρι για γεύση Για τη γλυκόξινη σάλτσα:1 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη1 φλ. τσαγιού νερό1/2 φλ. τσαγιού κέτσαπ1/2 φλ. τσαγιού μηλόξυδο2 κ. σ. σάλτσα σόγιας2 κ. σ. κορν φλάουρΕκτέλεσηΣε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το μοσχαρίσιο κιμά, τη φρυγανιά, το κρεμμύδι, το αυγό, το αλάτι και το πιπέρι μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά.Σχηματίστε τα κεφτεδάκια και μαγειρέψτε σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα και να ψηθούν.Για να φτιάξετε τη γλυκόξινη σάλτσα ανακατέψτε την καστανή ζάχαρη, το νερό, την κέτσαπ, το ξύδι, τη σάλτσα σόγιας και το κορν φλάουρ σε ένα μεσαίο μπολ μέχρι να έχετε ένα ομοιόμορφο μείγμα.Ρίξτε τη σάλτσα πάνω από τα κεφτεδάκια. Μειώστε τη φωτιά σε χαμηλή και σιγοβράστε μέχρι η σάλτσα να πήξει, 3 έως 5 λεπτά.Σερβίρετε ζεστά και απολαύστε!

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation