Κις λορέν με κιμά
Αφράτη και απολαυστική Υλικά 250 γρ. μοσχαρίσιο κιμά1 κρεμμύδι κομμένο σε μέτριους κύβους1 κ. σ. λάδι1/2 κ. γλ. αλάτι 1/2 κ. γλ. αποξηραμένη ρίγανη1/2 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη1/4 κ. γλ. μαύρο πιπέρι3 αυγά1/2 κ. γλ. γάλα1/2 κ. γλ. μαγιονέζα1 κ. γλ. τυρί τσένταρ τριμμένο1 φλ. τσαγιού ελβετικό τυρί τριμμένο1 φύλλο για τάρτες άψητο ΕκτέλεσηΖεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι. Σοτάρετε τον κιμά και το κρεμμύδι μέχρι να ροδίσει ο κιμάς και να μαλακώσει το κρεμμύδι, και αποσύρετε από τη φωτιά.Ανακατέψτε το αλάτι, τη ρίγανη, τη σκόνη σκόρδου και το πιπέρι.Σε ένα μπολ χτυπήστε τα αυγά με το γάλα και τη μαγιονέζα μαζί και στη συνέχεια ανακατέψτε τα στο μείγμα κρέατος. Προσθέστε τα τυριά και ανακατέψτε.Στρώστε μια ελαφρώς λαδωμένη φόρμα για τάρτες 23 εκατοστών με το φύλλο σφολιάτας και ρίξτε μέσα το μείγμα κιμά.Ψήστε την κις λορέν στους 190 βαθμούς για 40- 45 λεπτά ή μέχρι να πάρει χρώμα και να φουσκώσει στο κέντρο.Αφήστε να ξεκουραστεί για 5 λεπτά...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.