Κοκκινιστό μοσχαράκι με μακαρόνια
Μαμαδίσιο φαγητό που λατρεύουν μικροί κει μεγάλοι Υλικά 1 κιλό μοσχάρι, κομμένο σε κύβους2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες2 κ. σ. πελτέ ντομάτας 400 γρ. σάλτσα με ντομάτες ψιλοκομμένες1 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί1 φύλλο δάφνης1 ξυλάκι κανέλαςΑλάτι και πιπέριΕλαιόλαδοΜακαρόνια για σερβίρισμα ΕκτέλεσηΖεστάνετε το ελαιόλαδο σε μεγάλη κατσαρόλα και σοτάρετε το κρέας μέχρι να ροδίσει.Προσθέστε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν.Προσθέστε τον πελτέ ντομάτας και σοτάρετε για 2 λεπτά.Προσθέστε τις ντομάτες, το κρασί, το φύλλο δάφνης, την κανέλα, αλάτι και πιπέρι.Σιγοβράστε για 2 ώρες, μέχρι το κρέας να γίνει τρυφερό.Σερβίρετε με μακαρόνια.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(21)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(38)
- Θεσσαλία(267)
- Θεσσαλονίκη(33)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(115)
- Μακεδoνία(35)
- Πελοπόννησος(69)
- Στερεά Ελλάδα(49)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.