πριν από  23 ώρες 39 λεπτά

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μαμαδίσιο φαγητό που λατρεύουν μικροί κει μεγάλοι Υλικά 1 κιλό μοσχάρι, κομμένο σε κύβους2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες2 κ. σ. πελτέ ντομάτας 400 γρ. σάλτσα με ντομάτες ψιλοκομμένες1 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί1 φύλλο δάφνης1 ξυλάκι κανέλαςΑλάτι και πιπέριΕλαιόλαδοΜακαρόνια για σερβίρισμα ΕκτέλεσηΖεστάνετε το ελαιόλαδο σε μεγάλη κατσαρόλα και σοτάρετε το κρέας μέχρι να ροδίσει.Προσθέστε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν.Προσθέστε τον πελτέ ντομάτας και σοτάρετε για 2 λεπτά.Προσθέστε τις ντομάτες, το κρασί, το φύλλο δάφνης, την κανέλα, αλάτι και πιπέρι.Σιγοβράστε για 2 ώρες, μέχρι το κρέας να γίνει τρυφερό.Σερβίρετε με μακαρόνια.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation