Κριθαράκι με θαλασσινά
Μια πλούσια και αρωματική συνταγή με γεύσεις από τη θάλασσα Υλικά 500 γρ. κριθαράκι300 γρ. γαρίδες, καθαρισμένες300 γρ. μύδια (καθαρισμένα)300 γρ. καλαμάρια, κομμένα σε ροδέλες2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κύβους1 κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε κύβους2 ντομάτες, τριμμένες1/2 φλ. τσαγιού λευκό κρασί1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο1 κ. σ. πελτέ ντομάτας1 κ. γλ. πάπρικα1/2 κ. γλ. καυτερή πιπεριά (προαιρετικά)1 φλ. τσαγιού ζωμό λαχανικώνΑλάτι και πιπέριΦρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένοΛεμόνι για το σερβίρισμα ΕκτέλεσηΚαθαρίστε τα θαλασσινά και αφήστε τα στην άκρη. Αν χρησιμοποιήσετε φρέσκα μύδια, πλύντε τα καλά και αφαιρέστε τα "γένια".Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ή τηγάνι ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις πιπεριές και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 5 λεπτά.Προσθέστε τις τριμμένες ντομάτες, τον πελτέ ντομάτας και την πάπρικα. Ανακατέψτε και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ







Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.