Λαζάνια λαχανικών
Ένα μεσογειακό, ισορροπημένο και πολύ γευστικό φαγητό Κείμενο: Βίβιαν Παπακωνσταντίνου Μία συνταγή γεμάτη φρέσκα λαχανικά εποχής δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο πέρα από... μια θρεπτική "βόμβα" βιταμινών, ιχνοστοιχείων και φυτικών ινών. Υλικά (1 ταψί)1 συσκευασία λαζάνια1 κ.σ. + 1 κ.γ. πελτέ1 ποτήρι λευκό κρασί1 πράσο σε ροδέλες10-12 μανιτάρια σε λεπτές φέτες1 κούπα ψιλοκομμένες πολύχρωμες πιπεριές1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 καρότο σε ροδέλες1 κούπα μπρόκολο σε μπουκετάκια1/3 κούπας γάλα1 κονσέρβα κρέμα καρύδας3 κ.σ. τριμμένο τυρί με χαμηλά λιπαρά2 κ.σ. ελαιόλαδοαλάτι, πιπέριΕκτέλεσηΒήμα 1: Μαγειρεύουμε όλα τα λαχανικά σε μεγάλη κατσαρόλα στο ελαιόλαδο για 3-5 λεπτά, σε μέτρια φωτιά, και τα σβήνουμε με το κρασί.Βήμα 2: Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Όταν έχουν μαγειρευτεί για 5-6 λεπτά, ρίχνουμε τον πελτέ, το γάλα και 2/3-1 κούπα κρέμα καρύδας, ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά και αποσύρουμε από τη φωτιά.Βήμα 3: Βάζουμε μία στρώση λαζάνια, τη...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(41)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(48)
- Θεσσαλία(253)
- Θεσσαλονίκη(52)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(200)
- Μακεδoνία(45)
- Πελοπόννησος(104)
- Στερεά Ελλάδα(104)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.