πριν από  3 ώρες 19 λεπτά

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ένα μεσογειακό, ισορροπημένο και πολύ γευστικό φαγητό Κείμενο: Βίβιαν Παπακωνσταντίνου Μία συνταγή γεμάτη φρέσκα λαχανικά εποχής δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο πέρα από... μια θρεπτική "βόμβα" βιταμινών, ιχνοστοιχείων και φυτικών ινών. Υλικά (1 ταψί)1 συσκευασία λαζάνια1 κ.σ. + 1 κ.γ. πελτέ1 ποτήρι λευκό κρασί1 πράσο σε ροδέλες10-12 μανιτάρια σε λεπτές φέτες1 κούπα ψιλοκομμένες πολύχρωμες πιπεριές1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 καρότο σε ροδέλες1 κούπα μπρόκολο σε μπουκετάκια1/3 κούπας γάλα1 κονσέρβα κρέμα καρύδας3 κ.σ. τριμμένο τυρί με χαμηλά λιπαρά2 κ.σ. ελαιόλαδοαλάτι, πιπέριΕκτέλεσηΒήμα 1: Μαγειρεύουμε όλα τα λαχανικά σε μεγάλη κατσαρόλα στο ελαιόλαδο για 3-5 λεπτά, σε μέτρια φωτιά, και τα σβήνουμε με το κρασί.Βήμα 2: Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Όταν έχουν μαγειρευτεί για 5-6 λεπτά, ρίχνουμε τον πελτέ, το γάλα και 2/3-1 κούπα κρέμα καρύδας, ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά και αποσύρουμε από τη φωτιά.Βήμα 3: Βάζουμε μία στρώση λαζάνια, τη...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation