Light noodles με λαχανικά
Συνδυάστε τη γεύση με τα ελαφριά υλικά Κείμενο: Βίβιαν Παπακωνσταντίνου Χρησιμοποιώντας φρέσκα υλικά και μετρώντας προσεκτικά τα λιπαρά, μπορούμε... να απολαύσουμε το αγαπημένο ασιατικό φαγητό χωρίς τύψεις! Υλικά (2 μερίδες)3 κούπες noodles βρασμένα, ιδανικά ρυζιού (για το μαγείρεμά τους ακολουθούμε τις οδηγίες της εκάστοτε συσκευασίας που έχουμε επιλέξει)2 κούπες ωμά λαχανικά, ψιλοκομμένα1 κ.σ. ελαιόλαδοκάρι, κουρκουμάς, αλάτι, πιπέρι½ κούπα νερό Για τη σάλτσα2-3 κ.σ. σόγια με λιγότερο αλάτι1 κ.σ. κέτσαπ με στέβια1 κ.γ. μέλι Για το σερβίρισμα 1 κ.σ. ψιλοκομμένα κάσιους (ανά μερίδα)λίγο σουσάμιΕκτέλεσηΒήμα 1: Σε ένα μεγάλο τηγάνι μαγειρεύουμε τα λαχανικά σε μέτρια φωτιά μαζί με το ελαιόλαδο και τα καρυκεύματα για 3-4 λεπτά.Βήμα 2: Στη συνέχεια, προσθέτουμε το νερό, ανακατεύοντας τακτικά. Όταν απορροφηθεί σχεδόν όλο το νερό, προσθέτουμε τα noodles και ανακατεύουμε με γρήγορες κινήσεις.Βήμα 3: Σε αυτό το σημείο έχουμε ανακατέψει...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(24)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(50)
- Θεσσαλία(204)
- Θεσσαλονίκη(43)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(128)
- Μακεδoνία(58)
- Πελοπόννησος(105)
- Στερεά Ελλάδα(96)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.