πριν από  8 ώρες 45 λεπτά

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Συνδυασμός ψαριού και λαχανικών για μέγιστα οφέλη Κείμενο: Βίβιαν Παπακωνσταντίνου Τόσο ο φρέσκος όσο και ο κονσερβοποιημένος τόνος αποτελούν καλές πηγές βιταμινών του... συμπλέγματος Β, ιδιαίτερα της νιασίνης (Β3), η οποία συμβάλλει στη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος και την υγεία του δέρματος. Ο τόνος παρέχει επίσης ασβέστιο, μαγνήσιο και βιταμίνη D, στοιχεία σημαντικά για τα οστά, τη μυϊκή λειτουργία, την ενέργεια και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο φρέσκος τόνος περιέχει σχεδόν διπλάσια ποσότητα βιταμίνης D σε σχέση με τον τόνο σε κονσέρβα. Υλικά (2 μερίδες) 3 κούπες βρασμένα ζυμαρικά (ολικής άλεσης/ζέας ή άλλου δημητριακού της επιλογής σας)150 γρ. τόνο σε ελαιόλαδο (από κονσέρβα ή βάζο)1 κούπα ντοματίνια, ψιλοκομμένα½-1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη½ αβοκάντο σε μικρά κυβάκια ή λεπτές φέτες2-3 κ.σ. φρέσκο κρεμμύδι σε ροδέλες2-3 κ.σ. φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο2 κ.σ. ελαιόλαδοχυμός και ξύσμα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation