Μακαρονοσαλάτα με τόνο και λαχανικά
Συνδυασμός ψαριού και λαχανικών για μέγιστα οφέλη Κείμενο: Βίβιαν Παπακωνσταντίνου Τόσο ο φρέσκος όσο και ο κονσερβοποιημένος τόνος αποτελούν καλές πηγές βιταμινών του... συμπλέγματος Β, ιδιαίτερα της νιασίνης (Β3), η οποία συμβάλλει στη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος και την υγεία του δέρματος. Ο τόνος παρέχει επίσης ασβέστιο, μαγνήσιο και βιταμίνη D, στοιχεία σημαντικά για τα οστά, τη μυϊκή λειτουργία, την ενέργεια και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο φρέσκος τόνος περιέχει σχεδόν διπλάσια ποσότητα βιταμίνης D σε σχέση με τον τόνο σε κονσέρβα. Υλικά (2 μερίδες) 3 κούπες βρασμένα ζυμαρικά (ολικής άλεσης/ζέας ή άλλου δημητριακού της επιλογής σας)150 γρ. τόνο σε ελαιόλαδο (από κονσέρβα ή βάζο)1 κούπα ντοματίνια, ψιλοκομμένα½-1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη½ αβοκάντο σε μικρά κυβάκια ή λεπτές φέτες2-3 κ.σ. φρέσκο κρεμμύδι σε ροδέλες2-3 κ.σ. φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο2 κ.σ. ελαιόλαδοχυμός και ξύσμα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(33)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(45)
- Θεσσαλία(257)
- Θεσσαλονίκη(14)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(139)
- Μακεδoνία(33)
- Πελοπόννησος(75)
- Στερεά Ελλάδα(73)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.