πριν από  2 ημέρες 22 ώρες

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Συνοδέψτε με προσούτο ή ζαμπόν Υλικά 6 σύκα, κομμένα στα τέσσερα 200 γρ. ψιλά φασολάκια, κομμένα 1 κρεμμυδάκι, σε λεπτές φέτες 2 μπάλες μοτσαρέλας, σε κομμάτια 50 γρ. φουντούκια, καβουρδισμένα και ψιλοκομμένα Μια μικρή χούφτα φύλλα βασιλικού, σκισμένα 3 κ. σ. βαλσάμικο ξύδι 1 κ. σ. μαρμελάδα σύκο ή σάλτσα 3 κ. σ. ελαιόλαδοΕκτέλεσηΣε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, βράστε τα φασολάκια για 2- 3 λεπτά.Σουρώστε, ξεπλένετε με κρύο νερό και στη συνέχεια τοποθετήστε τα σε ένα πιάτο με χαρτί κουζίνας, ώστε να απορροφήσει την υγρασία.Τοποθετήστε τα σε μια πιατέλα και προσθέστε τα σύκα, τα κρεμμυδάκια, τη μοτσαρέλα, τα φουντούκια και τον βασιλικό.Σε ένα μικρό μπολ ή βάζο μαρμελάδας με καπάκι, προσθέστε το ξύδι, τη μαρμελάδα σύκου, το ελαιόλαδο και λίγο καρύκευμα.Ανακινήστε καλά και περιχύστε τη σαλάτα λίγο πριν το σερβίρισμα.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation