πριν από  9 ημέρες 0 ώρα

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Και υπέροχη γεύση λεμονιού Υλικά 1 φλ. τσαγιού βούτυρο, μαλακωμένο1 & 3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη450 γρ. τυρί ρικότα2 αυγά 1 κ. σ. βανίλια1 κ. σ. χυμό λεμονιού2 κ. σ. ξύσμα λεμονιού4 & 1/4 φλ. τσαγιού αλεύρι1/4 κ. γλ. αλάτι1 κ. γλ. μαγειρική σόδα1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερΓια το γλάσο: 1 κ. σ. βούτυρο λιωμένο, 4 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη, 2 κ. σ. χυμό λεμονιού, 1/2 κ. γλ. βανίλια, 1/4-1/2 φλ. τσαγιού γάλα ΕκτέλεσηΣε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε το βούτυρο και τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Ανακατέψτε τη ρικότα, τα αυγά, τη βανίλια, το χυμό λεμονιού και το ξύσμα λεμονιού μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα.Σε ένα άλλο μεγάλο μπολ, χτυπήστε μαζί το αλεύρι, το αλάτι, τη σόδα και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέστε το στο μείγμα βουτύρου και ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Η ζύμη θα είναι παχύρρευστη και κολλώδης.Βάλτε τη ζύμη στο ψυγείο για 2-3 ώρες ή μέχρι να μπορείτε να την πλάσετε με τα χέρια σας.Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώστε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation