Μπισκότα με επικάλυψη τυριού ρικότα
Και υπέροχη γεύση λεμονιού Υλικά 1 φλ. τσαγιού βούτυρο, μαλακωμένο1 & 3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη450 γρ. τυρί ρικότα2 αυγά 1 κ. σ. βανίλια1 κ. σ. χυμό λεμονιού2 κ. σ. ξύσμα λεμονιού4 & 1/4 φλ. τσαγιού αλεύρι1/4 κ. γλ. αλάτι1 κ. γλ. μαγειρική σόδα1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερΓια το γλάσο: 1 κ. σ. βούτυρο λιωμένο, 4 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη, 2 κ. σ. χυμό λεμονιού, 1/2 κ. γλ. βανίλια, 1/4-1/2 φλ. τσαγιού γάλα ΕκτέλεσηΣε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε το βούτυρο και τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Ανακατέψτε τη ρικότα, τα αυγά, τη βανίλια, το χυμό λεμονιού και το ξύσμα λεμονιού μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα.Σε ένα άλλο μεγάλο μπολ, χτυπήστε μαζί το αλεύρι, το αλάτι, τη σόδα και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέστε το στο μείγμα βουτύρου και ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Η ζύμη θα είναι παχύρρευστη και κολλώδης.Βάλτε τη ζύμη στο ψυγείο για 2-3 ώρες ή μέχρι να μπορείτε να την πλάσετε με τα χέρια σας.Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώστε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(35)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(29)
- Θεσσαλία(295)
- Θεσσαλονίκη(38)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(156)
- Μακεδoνία(35)
- Πελοπόννησος(68)
- Στερεά Ελλάδα(109)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.