Μπολ σολομού με γλάσο μελιού, ροδάκινο και πικάντικη σος - Δροσερή καλοκαιρινή συνταγή έτοιμη σε 30'
Αν ψάχνετε μια εύκολη, δροσερή και υγιεινή συνταγή για το καλοκαίρι, αυτή η ιδέα με σολομό είναι ό,τι πρέπει για... οικογενειακά γεύματα, φίλους ή ακόμα και για το lunch box της εβδομάδας. Συνδυάζει γλυκό, πικάντικο και φρουτώδες με έναν από τους πιο αγαπητούς καλοκαιρινούς πρωταγωνιστές: το ροδάκινο. Το πιάτο αυτό χωράει πολλές παραλλαγές, αλλά ο βασικός του κορμός είναι απλός: σολομός στο φούρνο με γλάσο μελιού, σπιτική salsa από φρέσκα ροδάκινα, και αν θέλετε λίγη ένταση, συνοδεύεται από μια εύκολη αλλά δυνατή chipotle σος. Τι θα χρειαστείτε (για 4 μερίδες) Για τον σολομό: 450 γρ. σολομός, κομμένος σε κύβους1 κ.σ. λάδι αβοκάντο (ή ελαιόλαδο)2 κ.σ. μέλιΧυμός & ξύσμα από 1 λάιμ½ κ.γ. chili powder1 κ.γ. σκόνη σκόρδου1 κ.γ. πάπρικα½ κ.γ. αλάτι Για την peach salsa:2 ροδάκινα, κομμένα σε κυβάκια1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη1 αβοκάντο, κομμένο σε κύβους1/3 φλ. κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένοΜερικά κλωναράκια φρέσκο κόλιανδρο...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(22)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(29)
- Θεσσαλία(172)
- Θεσσαλονίκη(6)
- Θράκη(1)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(82)
- Μακεδoνία(23)
- Πελοπόννησος(95)
- Στερεά Ελλάδα(62)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.