Ποια τρόφιμα συμφέρει να αγοράζετε κατεψυγμένα - 7 επιλογές με περισσότερα οφέλη από τα φρέσκα
Για χρόνια τα κατεψυγμένα τρόφιμα θεωρούνταν "δεύτερη επιλογή". Σήμερα, όμως, η επιστήμη δείχνει πως πολλά από αυτά είναι εξίσου ή και πιο θρεπτικά από τα φρέσκα, πιο οικονομικά και βοηθούν στη μείωση της σπατάλης τροφίμων. Με... τη βοήθεια διαιτολόγων, παρουσιάζονται τα 7 κορυφαία κατεψυγμένα τρόφιμα που αξίζει να βάζετε στο καλάθι σας. 1. Μπρόκολο Κατεψυγμένο στο αποκορύφωμα της φρεσκάδας του, προσφέρει πάνω από 5 γρ. φυτικών ινών ανά φλιτζάνι και είναι πλούσιο σε σουλφοραφάνη, ουσία που συνδέεται με καλύτερη διαχείριση του σακχάρου. 2. Σπανάκι Το μαγειρεμένο κατεψυγμένο σπανάκι έχει 8 γρ. φυτικών ινών ανά φλιτζάνι, περισσότερα από το ωμό. Ιδανικό για πίτες, σούπες ή ομελέτες. 3. Καλαμπόκι Συνδυάζει λαχανικό και δημητριακό. Ένα φλιτζάνι κατεψυγμένου καλαμποκιού προσφέρει 4 γρ. φυτικών ινών και έχει χαμηλό-μέτριο γλυκαιμικό δείκτη. 4. Μούρα Φράουλες, μύρτιλα, βατόμουρα: πλούσια σε αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες. Τέλεια σε smoothies...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(24)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(31)
- Θεσσαλία(168)
- Θεσσαλονίκη(49)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(79)
- Μακεδoνία(58)
- Πελοπόννησος(87)
- Στερεά Ελλάδα(73)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.