Ποπ κορν κοτόπουλου
Το απόλυτο finger food - Αρωματισμένο, τραγανό και γεμάτο γεύση Υλικά 1 κιλό στήθος κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και δέρμα, κομμένο σε κομμάτια σε μέγεθος μπουκιάς2 μεγάλα αυγά1/4 φλ. τσαγιού γάλα 1 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις4 1/2 φλ. τσαγιού δημητριακά κορν φλέικς, ελαφρώς θρυμματισμένα1/2 κ. γλ. αλάτι και πιπέρι1/2 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη1/4 κ. γλ. πάπρικαΕκτέλεσηΤοποθετήστε τα κομμάτια κοτόπουλου σε ένα μπολ ή μια σακούλα με φερμουάρ και προσθέστε το αλεύρι, ανακατεύοντας ή ανακινώντας για να καλυφθεί πλήρως. Αφήστε το στην άκρη.Προσθέστε τα αυγά, το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι, τη σκόνη σκόρδου και την πάπρικα σε ένα μπολ και ανακατέψτε τα να ενωθούν. Βάλτε στην άκρη.Σε ένα ρηχό πιάτο τοποθετήστε τα θρυμματισμένα κορνφλέικς.Βουτήξτε κάθε κομμάτι κοτόπουλου με αλεύρι στο μείγμα αυγών και στη συνέχεια στα κορνφλέικς, πιέζοντας απαλά το μείγμα των κορνφλέικς μέσα στο κοτόπουλο.Τοποθετήστε το κοτόπουλο σε ένα ταψί με λαδόκολλα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(30)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(59)
- Θεσσαλία(229)
- Θεσσαλονίκη(40)
- Θράκη(1)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(132)
- Μακεδoνία(54)
- Πελοπόννησος(132)
- Στερεά Ελλάδα(116)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.