Πώς επιλέγουν τρόφιμα οι διαιτολόγοι - Ο κανόνας που δεν παραβιάζουν
Μια απλή αλλά θεμελιώδης συνήθεια μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που ψωνίζεις στο σούπερ μάρκετ. Οι διαιτολόγοι έχουν έναν "χρυσό κανόνα" όταν γεμίζουν το καλάθι τους: επιλέγουν πάντα εποχικά προϊόντα. Και... η αλήθεια είναι πως αυτός ο μικρός κανόνας κάνει τεράστια διαφορά στη γεύση, στη θρεπτική αξία αλλά και στο πορτοφόλι μας. Γιατί εποχικά; Η πιστοποιημένη διαιτολόγος Dani Lebovitz εξηγεί ότι "αγοράζοντας εποχικά, επιλέγετε φρούτα και λαχανικά που συγκομίζονται φυσικά εκείνη την περίοδο του χρόνου, κοντά στην περιοχή που ζείτε". Δες γιατί αξίζει να το δοκιμάσεις κι εσύ: Καλύτερη γεύση: πιο γλυκά, ζουμερά και αρωματικά. Περισσότερα θρεπτικά συστατικά: οι τροφές δεν ταξιδεύουν μακριά και κρατούν βιταμίνες & αντιοξειδωτικά. Χαμηλότερο κόστος: περισσότερη διαθεσιμότητα = χαμηλότερες τιμές. Στήριξη των τοπικών παραγωγών: ενισχύεις τον τόπο σου. Πότε είναι η καλύτερη στιγμή; ... διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(24)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(31)
- Θεσσαλία(168)
- Θεσσαλονίκη(49)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(79)
- Μακεδoνία(58)
- Πελοπόννησος(87)
- Στερεά Ελλάδα(73)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.