πριν από  12 ώρες 47 λεπτά

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ο βραστήρας είναι από τις πιο χρήσιμες συσκευές στην κουζίνα, αλλά τα άλατα που συσσωρεύονται - ειδικά σε περιοχές με "σκληρό" νερό - μπορούν να μειώσουν την απόδοσή του, να αλλοιώσουν τη γεύση του νερού και να δημιουργήσουν ανθυγιεινές επικαθίσεις. Η... τακτική αφαλάτωση, όμως, γίνεται εύκολα και χωρίς καθόλου χημικά, με απλά φυσικά υλικά που ήδη έχουμε στο σπίτι. Φυσικές λύσεις για αφαλάτωση 1. Ξίδι - Η πιο κλασική και αποτελεσματική μέθοδος Το λευκό ξίδι διαλύει άμεσα τα άλατα χάρη στην οξύτητά του. Τρόπος χρήσης: - Γεμίστε τον βραστήρα με 1 μέρος ξίδι και 2 μέρη νερό. - Βάλτε το μείγμα να βράσει. - Αφήστε το να δράσει για 30 λεπτά. - Αδειάστε και ξεπλύνετε καλά. - Για να φύγει τελείως η μυρωδιά, βράστε μία φορά μόνο νερό. 2. Λεμόνι - Φυσική, αρωματική λύση Το κιτρικό οξύ του λεμονιού καθαρίζει τα άλατα με ήπιο τρόπο και αφήνει ευχάριστο άρωμα. Τρόπος χρήσης: - Γεμίστε τον βραστήρα με νερό. - Προσθέστε τον χυμό ενός ή δύο λεμονιών.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation