πριν από  1 ημέρα 9 ώρες

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το σφουγγάρι κουζίνας είναι ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία στο σπίτι, αλλά και από τα πιο βρώμικα. Συγκρατεί... υγρασία, υπολείμματα τροφών και μικρόβια, με αποτέλεσμα να χρειάζεται συχνό καθάρισμα και αντικατάσταση για να μην μεταφέρεις βακτήρια σε πάγκους, πιάτα και σκεύη. Οι ειδικοί τονίζουν ότι πρέπει να το ξεπλένεις και να το στύβεις μετά από κάθε χρήση και να το καθαρίζεις "σε βάθος" τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Αν αρχίσει να μυρίζει ή να φθείρεται, τότε πρέπει να αντικαθίσταται αμέσως. Παρακάτω θα βρεις τον πιο αποτελεσματικό τρόπο απολύμανσης, αλλά και 3 εναλλακτικές λύσεις όταν δεν έχεις χλωρίνη. Ο καλύτερος τρόπος καθαρισμού: μούλιασμα σε διάλυμα χλωρίνης Οι δοκιμές δείχνουν ότι η χλωρίνη είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να εξουδετερώσεις σχεδόν όλα τα μικρόβια του σφουγγαριού. Βήμα-βήμα Γέμισε μια λεκάνη με 3,8 λίτρα νερό. Πρόσθεσε 3/4 φλιτζανιού χλωρίνη (χωρίς άρωμα). Βύθισε το σφουγγάρι για 5 λεπτά. Ξέπλυνέ το καλά...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation