Πώς να ξεπαγώσεις το κρέας γρήγορα και με ασφάλεια - η μέθοδος που δουλεύει σε 15'
Αν έχεις ξεχάσει να βγάλεις το κρέας από την κατάψυξη, μην πανικοβάλλεσαι. Υπάρχει τρόπος να το αποψύξεις γρήγορα και με ασφάλεια, χωρίς να διακινδυνεύσεις τη γεύση ή την υγιεινή του. Η λεγόμενη... "ανεστραμμένη διπλή κατσαρόλα" μπορεί να σε σώσει μέσα σε μόλις 15-30 λεπτά - αρκεί να την κάνεις σωστά. Η μέθοδος της "ανεστραμμένης διπλής κατσαρόλας" (βήμα προς βήμα) Ιδανική για λεπτές μερίδες: μπιφτέκια, φιλέτα, κοτόπουλο σε λωρίδες ή 1-2 μπριζόλες. Αν έχεις ολόκληρο κοτόπουλο ή μεγάλο κομμάτι, άφησέ το να ξεπαγώσει στο ψυγείο από την προηγούμενη. 1. Βάλε το κατεψυγμένο κρέας σε αδιαρροϊκή σακούλα (zip). Αν είναι στη συσκευασία του, βεβαιώσου ότι δεν περνάει νερό. 2. Γύρισε μια βαριά κατσαρόλα ανάποδα (ο πάτος προς τα πάνω) στον πάγκο ή στον νεροχύτη. 3. Άπλωσε τη σακούλα πάνω στο μεταλλικό πάτο - το μέταλλο βοηθά να περάσει η ψύξη γρηγορότερα. 4. Γέμισε μια δεύτερη κατσαρόλα με κρύο νερό και τοποθέτησέ τη κανονικά από πάνω. Το βάρος...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(22)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(37)
- Θεσσαλία(243)
- Θεσσαλονίκη(39)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(146)
- Μακεδoνία(47)
- Πελοπόννησος(93)
- Στερεά Ελλάδα(101)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.