πριν από  2 ημέρες 23 ώρες

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Πρακτικός οδηγός για λιγότερη οσμή στο μαγείρεμα & καθαρό σπίτι Αγαπάς το μπρόκολο και το κουνουπίδι για τα οφέλη τους, αλλά η μυρωδιά τους σε κάνει να... ανοίγεις τα παράθυρα; Δεν είσαι ο μόνος! Τα δύο αυτά υπερ-λαχανικά είναι πλούσια σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες, αλλά όταν μαγειρεύονται, απελευθερώνουν έντονες θειούχες ενώσεις που "ποτίζουν" την κουζίνα. Ευτυχώς, υπάρχουν έξυπνοι και δοκιμασμένοι τρόποι για να απολαύσεις τις θρεπτικές τους ιδιότητες χωρίς τις ανεπιθύμητες οσμές - από μικρά κόλπα στο μαγείρεμα μέχρι απλούς τρόπους να διώξεις τη μυρωδιά από τον χώρο. Γιατί μυρίζουν έντονα Τα σταυρανθή (μπρόκολο, κουνουπίδι, λάχανο) έχουν θειούχες ενώσεις που απελευθερώνονται με τη θερμότητα. Όσο πιο πολύ/δυνατά τα μαγειρεύεις, τόσο πιο έντονη γίνεται η οσμή. Κάποιοι είναι και γενετικά πιο ευαίσθητοι σε αυτές τις μυρωδιές. Πώς να περιορίσεις τη μυρωδιά στο μαγείρεμα 1) Μαγείρεψέ τα φρέσκα & γρήγορα Διάλεξε σφιχτές...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation