Πώς να μαγειρέψεις μπρόκολο ή κουνουπίδι χωρίς τη δυσάρεστη μυρωδιά - Τα μυστικά για φρέσκο άρωμα στην κουζίνα σου
Πρακτικός οδηγός για λιγότερη οσμή στο μαγείρεμα & καθαρό σπίτι Αγαπάς το μπρόκολο και το κουνουπίδι για τα οφέλη τους, αλλά η μυρωδιά τους σε κάνει να... ανοίγεις τα παράθυρα; Δεν είσαι ο μόνος! Τα δύο αυτά υπερ-λαχανικά είναι πλούσια σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες, αλλά όταν μαγειρεύονται, απελευθερώνουν έντονες θειούχες ενώσεις που "ποτίζουν" την κουζίνα. Ευτυχώς, υπάρχουν έξυπνοι και δοκιμασμένοι τρόποι για να απολαύσεις τις θρεπτικές τους ιδιότητες χωρίς τις ανεπιθύμητες οσμές - από μικρά κόλπα στο μαγείρεμα μέχρι απλούς τρόπους να διώξεις τη μυρωδιά από τον χώρο. Γιατί μυρίζουν έντονα Τα σταυρανθή (μπρόκολο, κουνουπίδι, λάχανο) έχουν θειούχες ενώσεις που απελευθερώνονται με τη θερμότητα. Όσο πιο πολύ/δυνατά τα μαγειρεύεις, τόσο πιο έντονη γίνεται η οσμή. Κάποιοι είναι και γενετικά πιο ευαίσθητοι σε αυτές τις μυρωδιές. Πώς να περιορίσεις τη μυρωδιά στο μαγείρεμα 1) Μαγείρεψέ τα φρέσκα & γρήγορα Διάλεξε σφιχτές...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(18)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(27)
- Θεσσαλία(229)
- Θεσσαλονίκη(21)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(129)
- Μακεδoνία(28)
- Πελοπόννησος(82)
- Στερεά Ελλάδα(69)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.