πριν από  6 ημέρες 13 ώρες

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μάθετε το μυστικό που θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο που μαγειρεύετε κρέας στο σπίτι Ο Γιώργος Βεκίνης, ερευνητής στο Εθνικό Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών της Ελλάδας, μοιράζεται... μια διαφορετική προσέγγιση για το ψήσιμο της μπριζόλας, που υπόσχεται πιο ζουμερό και γευστικό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τον ίδιο, ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε είναι να αλατίζουμε το κρέας πριν το ψήσιμο, κάτι που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη δομή και τη γεύση του. Διαβάστε τη συνέχεια στο ygeianews.gr

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation