Σαλάτα με ψητά ρεβίθια & ανθότυρο
Τα ρεβίθια βρίσκονται στην κορυφή των τροφίμων με μεγάλα ποσοστά φυτικής πρωτείνης Κείμενο: Βίβιαν Παπακωνσταντίνου Τα ρεβίθια είναι μια από τις κορυφαίες φυσικές πηγές πρωτείνης, ισάξια με το κρέας, το γάλα και τη σόγια, και μπορούν να αποτελέσουν πλήρη τροφή. Είναι πλούσια σε... φυτικές ίνες που βοηθούν στη μείωση της LDL χοληστερόλης και στη ρύθμιση του σακχάρου, ενώ χάρη στο μαγνήσιο και το φυλλικό οξύ συμβάλλουν στην υγεία της καρδιάς και στη μείωση του κινδύνου καρδιαγγειακών παθήσεων. Επιπλέον, ο συνδυασμός πρωτείνης και φυτικών ινών τα καθιστά ιδανικά για τον έλεγχο της πείνας και τη διαχείριση του σωματικού βάρους. Υλικά (1 μερίδα) 1 κούπα ρεβίθια ψητά1 κούπα φρέσκα λαχανικά της επιλογής μας, ψιλοκομμένα (π.χ. καρότο, πιπεριές, αγγούρι, κρεμμύδι)40 γρ. ανθότυρο νωπό5-6 φουντούκια, χοντροκομμένα1 κ.σ. ελαιόλαδο1-2 κ.σ φρέσκο λεμόνι (ανάλογα με την οξύτητα που επιθυμούμε)ΕκτέλεσηΒήμα 1: Βράζουμε τα ρεβίθια για περίπου 1 ώρα και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(29)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(57)
- Θεσσαλία(236)
- Θεσσαλονίκη(42)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(116)
- Μακεδoνία(47)
- Πελοπόννησος(131)
- Στερεά Ελλάδα(106)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.