πριν από  8 ημέρες 5 ώρες

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Συνοδέψτε με ρύζι ή ψητά λαχανικά Υλικά 4 φιλέτα σολομού (περίπου 150-200 γρ. το καθένα)3 κ. σ. ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένεςΧυμό από 2 λεμόνιαΞύσμα από 1 λεμόνι1/4 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικών2 κ. σ. βούτυρο1 κ. σ. μέλι (προαιρετικά)2 κ. σ. ψιλοκομμένο μαϊντανόΑλάτι και πιπέριΦέτες λεμονιού για το σερβίρισμαΕκτέλεσηΑλατοπιπερώστε τα φιλέτα σολομού και από τις δύο πλευρές.Ζεστάνετε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια-υψηλή φωτιά.Τοποθετήστε τα φιλέτα σολομού στο τηγάνι, με την πλευρά του δέρματος προς τα κάτω (αν υπάρχει δέρμα), και μαγειρέψτε για 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν στο επιθυμητό σημείο.Αφαιρέστε τον σολομό από το τηγάνι και τοποθετήστε τον σε ένα πιάτο, καλύπτοντάς τον με αλουμινόχαρτο για να διατηρηθεί ζεστός.Στο ίδιο τηγάνι, προσθέστε την υπόλοιπη κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και το ψιλοκομμένο σκόρδο. Σοτάρετε το σκόρδο για περίπου 1 λεπτό...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation