Σούπα ρεβίθια με χωριάτικο λουκάνικο
Συνοδέψτε με φρυγανισμένο ψωμί ή σκορδόψωμο Υλικά 400 γρ. σάλτσα ντομάτας σε κύβους1 χωριάτικο λουκάνικο σε φέτες140 γρ. λάχανοΑποξηραμένες νιφάδες τσίλι400 γρ. ρεβίθια, στραγγισμένα και ξεπλυμένα 1 κύβο ζωμό κοτόπουλου ή λαχανικώνΤραγανό ψωμί ή σκορδόψωμο για το σερβίρισμα ΕκτέλεσηΒάλτε ένα μέτριο τηγάνι στη φωτιά και ρίξτε μέσα τις ντομάτες, μαζί με νερό.Ενώ οι ντομάτες ζεσταίνονται, κόψτε γρήγορα το λουκάνικο σε χοντρά κομμάτια και τεμαχίστε το λάχανο.Ρίξτε το λουκάνικο και το λάχανο στο τηγάνι μαζί με τις νιφάδες τσίλι και τα ρεβίθια και, στη συνέχεια, ρίξτε μέσα τον κύβο ζωμού.Ανακατέψτε καλά, σκεπάστε και αφήστε να βράσει σε δυνατή φωτιά για 6 λεπτά ή μέχρι το λάχανο να μαλακώσει.Αδειάστε το σε μπολ και συνοδέψτε με τραγανό ψωμί ή σκορδόψωμο.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(33)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(45)
- Θεσσαλία(257)
- Θεσσαλονίκη(14)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(139)
- Μακεδoνία(33)
- Πελοπόννησος(75)
- Στερεά Ελλάδα(73)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.