Σούσι στο φούρνο με σολομό
Ένα διαφορετικό και πιο εύκολο είδος σούσι Υλικά 2 φιλέτα σολομού2 κ. σ. ελαιόλαδο1 1/2 κ. σ. σάλτσα σόγιας4 κ. σ. μαγιονέζα, μοιρασμένη 1 φλ. τσαγιού ρύζι για σούσι, ξεπλυμένο1 1/2 φλ. τσαγιού νερό1/4 φλ. τσαγιού ξύδι από ρύζι2 κ. σ. ζάχαρη2 κ. γλ. αλάτι1 κ. σ. καρύκευμα furikake2 κ. σ. καυτερή σάλτσα sriracha1/2 κ. σ. λευκό σουσάμι1/2 κ. σ. μαύρο σουσάμι6 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα10 φύλλα nori, για το σερβίρισμαΕκτέλεσηΠροθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώστε ένα ταψί με λαδόκολλα.Τοποθετήστε τον σολομό στο ταψί και αλείψτε τον με το λάδι. Ψήστε για 15 λεπτά, μέχρι να ξεφλουδίσει. Αφαιρέστε τον από το φούρνο και τεμαχίστε τον με ένα πιρούνι.Τοποθετήστε τον σολομό σε ένα μπολ με τη σάλτσα σόγιας και 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα. Ανακατέψτε τα καλά και αφήστε τα στην άκρη.Ενώ ο σολομός ψήνεται, ετοιμάστε το ρύζι. Φέρτε το ξεπλυμένο ρύζι και το νερό σε βρασμό σε μια κατσαρόλα, στη συνέχεια χαμηλώστε τη φωτιά σε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(28)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(47)
- Θεσσαλία(281)
- Θεσσαλονίκη(37)
- Θράκη(1)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(149)
- Μακεδoνία(26)
- Πελοπόννησος(100)
- Στερεά Ελλάδα(127)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.