πριν από  5 ημέρες 1 ώρα

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η μόδα του φιστικοβούτυρου έχει κατακτήσει και την Ελλάδα, αν και για χρόνια το ταχίνι κρατούσε τα σκήπτρα. Δεν... είναι μόνο θέμα γεύσης· το φιστικοβούτυρο είναι πλούσιο σε πρωτείνες, καλά λιπαρά, φυτικές ίνες, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Και το καλύτερο; Δεν χρειάζεται να το αγοράζεις έτοιμο - μπορείς να το φτιάξεις στο σπίτι σου μέσα σε μόλις 5 λεπτά. Τι θα χρειαστείς (για ένα μέτριο βάζο) - 350 γρ. αράπικα φιστίκια, ξεφλουδισμένα - 2 κ.σ. σπορέλαιο (ιδανικά ηλιέλαιο) - 1 πρέζα αλάτι - 1 πρέζα ζάχαρη Εκτέλεση βήμα-βήμα 1. Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 200°C στον αέρα. 2. Ψήνεις τα φιστίκια για 5 λεπτά, ίσα να καβουρδιστούν και να βγάλουν το άρωμά τους. 3. Τα αφήνεις λίγο να κρυώσουν. 4. Τα ρίχνεις στο μπλέντερ με όλα τα υλικά. 5. Χτυπάς καλά μέχρι να γίνει λείο, βελούδινο μείγμα χωρίς κομματάκια. 6. Μεταφέρεις σε γυάλινο βάζο. Για να παραμείνει πιο κρεμώδες, άφησέ το στο ντουλάπι για 2-3 ημέρες. Tips & παραλλαγές - Για...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation