Τάρτα με καπνιστό σολομό
Τέλειο συνοδευτικό για ένα κρασί στο σπίτι Υλικά 180 γρ. καπνιστό σολομό σε φέτες1/2 φλ. τσαγιού κρεμμύδι σε λεπτές φέτεςΑλάτι 3 κ. σ. ξύδι από κόκκινο κρασί1 κατεψυγμένο φύλλο σφολιάτας, αποψυγμένο1 φλ. τσαγιού ξινή κρέμα1- 2 μικρά αγγούρια, σε λεπτές φέτες1 κ. σ. κάπαρηΦρέσκο άνηθο ή μαϊντανό ή και τα δύο, για το σερβίρισμαΦέτες λεμονιού για το σερβίρισμαΦρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι ΕκτέλεσηΖεστάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το κρεμμύδι με μια πρέζα αλάτι, προσθέστε το ξύδι και ανακατέψτε. Αφήστε στην άκρη, ανακατεύοντας περιστασιακά, μέχρι να σερβίρετε.Στρώστε ένα ταψί με λαδόκολλα και απλώστε από πάνω τη σφολιάτα. Με ένα πιρούνι, τρυπήστε τη ζύμη, βαθιά, από άκρη σε άκρη. Αυτό θα τη βοηθήσει να παραμείνει αφράτη αλλά όχι φουσκωμένη (εξαλείφοντας την πιθανότητα να δημιουργηθούν θύλακες αέρα), ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα οι επικαλύψεις αργότερα.Τοποθετήστε το ταψί στη μεσαία σχάρα και ψήστε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(33)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(49)
- Θεσσαλία(263)
- Θεσσαλονίκη(46)
- Θράκη(1)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(188)
- Μακεδoνία(59)
- Πελοπόννησος(126)
- Στερεά Ελλάδα(116)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.