Τέλεια τονοσαλάτα για βραδινό
Ένα ελαφρύ γεύμα, ιδανικό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού Κείμενο: Βίβιαν Παπακωνσταντίνου Ο τόνος είναι ένα ψάρι υψηλής διατροφικής αξίας, πλούσιο... σε πρωτείνη, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, βιταμίνες και μέταλλα. Συμβάλλει στην καλή λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος, έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και ενισχύει την άμυνα του οργανισμού. Η υψηλής ποιότητας πρωτείνη του βοηθά στην αναδόμηση και διατήρηση των ιστών του σώματος. Παράλληλα, τα πολύτιμα καλά λιπαρά που περιέχει είναι καταλυτικά για την εύρυθμη λειτουργία του εγκεφάλου, του νευρικού συστήματος και της όρασης. Τέλος, ο τόνος είναι εξαιρετική πηγή βιταμινών όπως οι Α, D, Β1, Β2, Β3, Β12, καθώς και μετάλλων όπως φώσφορος, κάλιο, σελήνιο, νάτριο, ασβέστιο, χαλκός και ψευδάργυρος.Υλικά (1 μερίδα)80 γρ. τόνος σε νερό200 γρ. πράσινα φυλλώδη λαχανικά (π.χ. μαρούλι)½ κόκκινη πιπεριά½ αγγούρι½-1 καρότο, τριμμένο1 φρέσκο κρεμμυδάκι, σε λεπτές ροδέλες1 κ.σ. φρέσκος άνηθος...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(20)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(54)
- Θεσσαλία(201)
- Θεσσαλονίκη(43)
- Θράκη(2)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(102)
- Μακεδoνία(23)
- Πελοπόννησος(147)
- Στερεά Ελλάδα(90)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.