πριν από  5 ημέρες 17 ώρες

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά μεταξύ φρέσκου και μπαγιάτικου ψωμιού; Ένας σεφ έχει την λύση Αναρωτιέσαι πώς το μπαγιάτικο ψωμί μπορεί να ξαναγίνει τόσο φρέσκο όσο τη μέρα που αγοράστηκε; Ένας ... Ουκρανός σεφ, ο Eugene Klopotenko, αποκαλύπτει ένα απλό, αποτελεσματικό τρικ για να δώσεις νέα ζωή στο ψωμί που έχασε την τραγανή του υφή μετά από μία-δύο μέρες. Το κόλπο που λειτουργεί - Βρέξε μία πετσέτα με κρύο νερό. - Τύλιξε γύρω από το ψωμί. - Τοποθέτησέ το σε καλά προθερμασμένο φούρνο για 5 λεπτά. - Το αποτέλεσμα; Το ψωμί γίνεται με έναν μαγικό τρόπο τραγανό και μαλακό στο εσωτερικό, πλησιάζοντας τη φρεσκάδα του φούρνου. Νόστιμη λύση σε ένα στιγμιαίο "μαγικό" κόλπο Αυτό το απλό τρικ είναι ιδανικό για όσους ζουν μόνοι ή θέλουν να αξιοποιούν κάθε φέτα ψωμιού - ακόμα και όταν αρχίζει να χάνει τη φρεσκάδα της.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation