Τέλος το μπαγιάτικο ψωμί - Με αυτό το κόλπο το ψωμί σας θα είναι πάντα φρέσκο - ΒΙΝΤΕΟ
Δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά μεταξύ φρέσκου και μπαγιάτικου ψωμιού; Ένας σεφ έχει την λύση Αναρωτιέσαι πώς το μπαγιάτικο ψωμί μπορεί να ξαναγίνει τόσο φρέσκο όσο τη μέρα που αγοράστηκε; Ένας ... Ουκρανός σεφ, ο Eugene Klopotenko, αποκαλύπτει ένα απλό, αποτελεσματικό τρικ για να δώσεις νέα ζωή στο ψωμί που έχασε την τραγανή του υφή μετά από μία-δύο μέρες. Το κόλπο που λειτουργεί - Βρέξε μία πετσέτα με κρύο νερό. - Τύλιξε γύρω από το ψωμί. - Τοποθέτησέ το σε καλά προθερμασμένο φούρνο για 5 λεπτά. - Το αποτέλεσμα; Το ψωμί γίνεται με έναν μαγικό τρόπο τραγανό και μαλακό στο εσωτερικό, πλησιάζοντας τη φρεσκάδα του φούρνου. Νόστιμη λύση σε ένα στιγμιαίο "μαγικό" κόλπο Αυτό το απλό τρικ είναι ιδανικό για όσους ζουν μόνοι ή θέλουν να αξιοποιούν κάθε φέτα ψωμιού - ακόμα και όταν αρχίζει να χάνει τη φρεσκάδα της.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(20)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(24)
- Θεσσαλία(128)
- Θεσσαλονίκη(17)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(67)
- Μακεδoνία(27)
- Πελοπόννησος(111)
- Στερεά Ελλάδα(56)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.