πριν από  3 ημέρες 6 ώρες

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το καλοκαίρι είναι η εποχή της ανεμελιάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να είμαστε... ανέμελοι και με το τι βάζουμε στο πιάτο μας. Ο ήλιος, οι υψηλές θερμοκρασίες, οι διακοπές και η χαλαρή ρουτίνα φέρνουν συχνά διατροφικές επιλογές που μπορεί να... μας βαρύνουν ή και να μας βλάψουν - κυριολεκτικά. Ακολουθούν 5+1 τροφικά "λάθη" που καλό είναι να αποφεύγουμε στις διακοπές, για να μην γυρίσουμε στο σπίτι με... ανεπιθύμητα σουβενίρ όπως φουσκώματα, κατακράτηση, δηλητηριάσεις ή κιλά. 1. Φαγητά που μένουν πολλή ώρα στον ήλιο Ένα μπολ ρώσικη σαλάτα δίπλα στο κύμα μπορεί να φαίνεται αθώο, αλλά είναι ύποπτο. Το καλοκαίρι αυξάνονται δραματικά οι τροφικές δηλητηριάσεις - σύμφωνα με τον ΠΟΥ, επηρεάζουν έως και 1 στα 10 άτομα ετησίως. Μαγιονέζες, αλλαντικά, αυγά, τυριά ή σαλάτες που μένουν εκτός ψυγείου για ώρες, είναι ιδανικό έδαφος για βακτήρια όπως η σαλμονέλα. Επιλέξτε φρέσκα, καλά συντηρημένα φαγητά και όχι αμφιβόλου ποιότητας...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation