Το κόλπο με το ξίδι για τραγανές τηγανητές πατάτες όπως αυτές των εστιατορίων
Είναι λίγοι εκείνοι που μπορούν να αντισταθούν στις τηγανητές πατάτες και σίγουρα σε αυτούς δεν συγκαταλέγονται τα παιδιά ( ούτε κι εμείς). Προφανώς και... οι σπιτικές τηγανιτές πατάτες είναι πιο υγιεινές από εκείνες των fast food αλλά πώς θα καταφέρετε να είναι τραγανές και τόσο νόστιμες; Σπιτικές τηγανητές πατάτες - Δεν έχετε φάει πιο τραγανές Το μυστικό κρύβεται στο λευκό ξίδι! Γιατί ξίδι; Η επιστήμη έχει την απάντηση Η οξύτητα του ξιδιού βοηθά στη διάσπαση της επιφάνειας της πατάτας, η οποία, όταν τηγανίζεται, δημιουργεί αυτή την υπέροχη τραγανή "κρούστα". Επίσης, βοηθά στην εξισορρόπηση των φυσικών συστατικών της πατάτας χαρίζοντας τη σωστή υφή ( τραγανή έξω μαλακή μέσα). Ποια είναι η διαδικασία; Υλικά ΠατάτεςΛάδι για τηγάνισμα1 γεμάτη κουταλιά της σούπας άμυλο καλαμποκιού2 κουταλιές της σούπας λευκό ξίδιΝερό Οδηγός βήμα - βήμα για τις απόλυτες τραγανές πατάτες Επιλέξτε πατάτες με υψηλή περιεκτικότητα σε άμυλο καθώς συγκρατούν...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(27)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(29)
- Θεσσαλία(183)
- Θεσσαλονίκη(29)
- Θράκη(1)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(84)
- Μακεδoνία(34)
- Πελοπόννησος(94)
- Στερεά Ελλάδα(64)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.