πριν από  1 ημέρα 17 ώρες

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Είναι λίγοι εκείνοι που μπορούν να αντισταθούν στις τηγανητές πατάτες και σίγουρα σε αυτούς δεν συγκαταλέγονται τα παιδιά ( ούτε κι εμείς). Προφανώς και... οι σπιτικές τηγανιτές πατάτες είναι πιο υγιεινές από εκείνες των fast food αλλά πώς θα καταφέρετε να είναι τραγανές και τόσο νόστιμες; Σπιτικές τηγανητές πατάτες - Δεν έχετε φάει πιο τραγανές Το μυστικό κρύβεται στο λευκό ξίδι! Γιατί ξίδι; Η επιστήμη έχει την απάντηση Η οξύτητα του ξιδιού βοηθά στη διάσπαση της επιφάνειας της πατάτας, η οποία, όταν τηγανίζεται, δημιουργεί αυτή την υπέροχη τραγανή "κρούστα". Επίσης, βοηθά στην εξισορρόπηση των φυσικών συστατικών της πατάτας χαρίζοντας τη σωστή υφή ( τραγανή έξω μαλακή μέσα). Ποια είναι η διαδικασία; Υλικά ΠατάτεςΛάδι για τηγάνισμα1 γεμάτη κουταλιά της σούπας άμυλο καλαμποκιού2 κουταλιές της σούπας λευκό ξίδιΝερό Οδηγός βήμα - βήμα για τις απόλυτες τραγανές πατάτες Επιλέξτε πατάτες με υψηλή περιεκτικότητα σε άμυλο καθώς συγκρατούν...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation