πριν από  2 ημέρες 12 ώρες

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Αν έχεις βρεθεί ποτέ να στραγγίζεις μακαρόνια και να καταλήγεις με έναν κολλημένο, σχεδόν άμορφο σωρό ζυμαρικών, τότε ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις αυτό... το απλό αλλά αποτελεσματικό κόλπο: μια κουταλιά ξίδι στο νερό βρασμού. Μακαρόνια που δεν κολλάνε - Χωρίς κόπο Όσο κι αν ανακατεύεις στην αρχή, όσο μεγάλη κι αν είναι η κατσαρόλα, τα ζυμαρικά έχουν την τάση να κολλάνε μεταξύ τους. Οι επαγγελματίες σεφ, όμως, γνωρίζουν κάτι που οι περισσότεροι αγνοούμε: λίγο ξίδι στο νερό κάνει όλη τη διαφορά. Το ξίδι, χάρη στο ήπιο οξύ του, ρυθμίζει το pH του νερού, περιορίζοντας τη διαρροή αμύλου. Αυτό έχει τριπλό αποτέλεσμα: Τα ζυμαρικά μένουν χωριστά, Διατηρούν την υφή τους, Και αποκτούν μια ανεπαίσθητη γευστική σπιρτάδα. Πώς να το κάνεις σωστά - Οδηγίες βήμα-βήμα Τι θα χρειαστείς: Ζυμαρικά (οποιασδήποτε ποικιλίας) Νερό (1 λίτρο ανά 100 γραμμάρια ζυμαρικών) 1 κουταλιά σούπας ξίδι ανά λίτρο (ιδανικά μηλόξιδο ή ρυζιού) Αλάτι (προαιρετικά) Εκτέλεση: Βάλε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation