Το μιλφέιγ της "τεμπέλας". Εύκολο και άκρως απολαυστικό επιδόρπιο
Το μιλφέιγ της "τεμπέλας" Εύκολο και άκρως απολαυστικό επιδόρπιο Υλικά 800- 850 γρ. σφολιάτα Για την κρέμα: 1 λίτρο γάλα 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη 2 αυγά 3 κ. σ. αλεύρι 100 γρ. βούτυρο 5 γρ. βανίλια σε σκόνη ΕκτέλεσηΚόψτε τη σφολιάτα σε μακριές ροδέλες και μετά σε τετράγωνα.Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.Βάλτε σε ένα μπολ το γάλα, τη ζάχαρη, τα αυγά και το αλεύρι και ανακατέψτε με ένα σύρμα, μέχρι να έχετε ένα ομοιόμορφο μείγμα.Βράστε σε χαμηλή φωτιά μέχρι η κρέμα να πήξει, ανακατεύοντας συνεχώς για να μην κολλήσει.Προσθέστε τη βανίλια και το βούτυρο και ανακατέψτε.Καλύψτε με διάφανη μεμβράνη και τοποθετήστε στο ψυγείο να κρυώσει.Τοποθετήστε τα κομμάτια της ζύμης σε ένα μεγάλο μπολ, ρίξτε από πάνω την κρέμα και ανακατέψτε καλά να πάει παντού.Βάλτε το μείγμα σε μία φόρμα για κέικ και απλώστε ομοιόμορφα.Τοποθετήστε στο ψυγείο να κρυώσει και να δέσει και πασπαλίστε με λίγο τριμμένο φύλλο σφολιάτας πριν σερβίρετε.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(25)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(64)
- Θεσσαλία(173)
- Θεσσαλονίκη(50)
- Θράκη(2)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(75)
- Μακεδoνία(31)
- Πελοπόννησος(156)
- Στερεά Ελλάδα(108)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.