πριν από  1 ημέρα 18 ώρες

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η σημερινή ιδιοκτήτρια του καταστήματος αναφέρει ότι αυτό είναι το συστατικό της επιτυχίας Ένα δημοφιλές κατάστημα στο... Μέμφις υποστηρίζει πως τηγανίζει τα διάσημα μπιφτέκια του, στο ίδιο λάδι για περισσότερο από έναν αιώνα, ενώ επισημαίνουν πως αυτό είναι το μυστικό της νοστιμιάς τους. Αναλυτικότερα, ο Elmer "Doc" Dyer ίδρυσε το διάσημο πλέον εστιατόριο μπέργκερ του στο Μέμφις το 1912, στοιχηματίζοντας στο μυστικό μείγμα καρυκευμάτων του για να κάνει τα μπιφτέκια ακαταμάχητα. Η λειτουργία του εστιατορίου του Dyer, πήγαινε καλά, ωστόσο μια νύχτα έμελλε να είναι καθοριστική για την μυστική συνταγή της νοστιμιάς των τηγανητών μπιφτεκιών. Η Κένταλ Ρόμπερτσον, η σημερινή ιδιοκτήτρια, ισχυρίζεται πως το τηγάνι με λάδι δεν έχει αλλάξει ποτέ από τότε, συνεπώς όλα τα μπιφτέκια εξακολουθούν να μαγειρεύονται με το αρχικό λάδι που έκανε το εστιατόριο διάσημο πριν από περισσότερο από έναν αιώνα. Μάλιστα, όπως ανέφερε μπορεί οι άνθρωποι να...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation