Το μοναδικό εστιατόριο στον κόσμο που τηγανίζει μπιφτέκια σε λάδια...100 ετών! (βίντεο)
Η σημερινή ιδιοκτήτρια του καταστήματος αναφέρει ότι αυτό είναι το συστατικό της επιτυχίας Ένα δημοφιλές κατάστημα στο... Μέμφις υποστηρίζει πως τηγανίζει τα διάσημα μπιφτέκια του, στο ίδιο λάδι για περισσότερο από έναν αιώνα, ενώ επισημαίνουν πως αυτό είναι το μυστικό της νοστιμιάς τους. Αναλυτικότερα, ο Elmer "Doc" Dyer ίδρυσε το διάσημο πλέον εστιατόριο μπέργκερ του στο Μέμφις το 1912, στοιχηματίζοντας στο μυστικό μείγμα καρυκευμάτων του για να κάνει τα μπιφτέκια ακαταμάχητα. Η λειτουργία του εστιατορίου του Dyer, πήγαινε καλά, ωστόσο μια νύχτα έμελλε να είναι καθοριστική για την μυστική συνταγή της νοστιμιάς των τηγανητών μπιφτεκιών. Η Κένταλ Ρόμπερτσον, η σημερινή ιδιοκτήτρια, ισχυρίζεται πως το τηγάνι με λάδι δεν έχει αλλάξει ποτέ από τότε, συνεπώς όλα τα μπιφτέκια εξακολουθούν να μαγειρεύονται με το αρχικό λάδι που έκανε το εστιατόριο διάσημο πριν από περισσότερο από έναν αιώνα. Μάλιστα, όπως ανέφερε μπορεί οι άνθρωποι να...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(34)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(50)
- Θεσσαλία(280)
- Θεσσαλονίκη(50)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(165)
- Μακεδoνία(32)
- Πελοπόννησος(82)
- Στερεά Ελλάδα(119)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.