Το "τέλειο" σάντουιτς με τα περισσεύματα από το γιορτινό τραπέζι, λένε οι ειδικοί
Τι προτείνει ο καθηγητής της Οξφόρδης, Τσαρλς Σπενς Ο καθηγητής Τσαρλς Σπενς, κορυφαίος επιστήμονας στην Πειραματική Ψυχολογία στην Οξφόρδη, αποκάλυψε στην Daily Mail την κρυφή του συνταγή για ένα τέλειο σάντουιτς με τα περισσεύματα από το γιορτινό τραπέζι. Πολλά από... τα συστατικά, όπως η γαλοπούλα και οι γλυκοπατάτες θα είναι γνώριμα στον αναγνώστη, ωστόσο, μερικές προσθήκες ίσως είναι λίγο πιο ασυνήθιστες. Σύμφωνα με τον καθηγητή Σπενς, μια φλούδα πορτοκαλιού μπορεί να "απογειώσει" τη γεύση του σάντουιτς. "Θα πρόσθετα λίγη φλούδα πορτοκαλιού από πάνω για να ενισχύσω τα αρωματικά στοιχεία του σάντουιτς", τόνισε. Όπως κάθε καλό σάντουιτς, η συνταγή του καθηγητή Σπενς ξεκινά με δύο φέτες ψωμιού και ο "σταρ του σόου" είναι η γαλοπούλα. Προτιμήστε το κρέας από το μπούτι αντί για το στήθος, καθώς -όπως εξηγεί ο καθηγητής Σπενς- το πιο σκούρο κρέας τείνει να είναι πιο ζουμερό. Για να προσθέσετε χρώμα και μια νότα οξύτητας, ο καθηγητής...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(26)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(30)
- Θεσσαλία(269)
- Θεσσαλονίκη(15)
- Θράκη(1)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(114)
- Μακεδoνία(19)
- Πελοπόννησος(76)
- Στερεά Ελλάδα(69)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.