πριν από  4 ημέρες 5 ώρες

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Στον φλοιό και το φύτρο του δημητριακού, που αξιοποιούνται κατά την ολική άλεση, υπάρχουν πολύτιμες βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και φυτικές ίνες Κείμενο: Βίβιαν Παπακωνσταντίνου Τα προϊόντα ολικής άλεσης είναι πολύ θρεπτικότερα από τα συμβατικά. Στο... μέρος του σπόρου που αλέθεται για την παρασκευή του αλευριού ολικής άλεσης υπάρχουν θρεπτικά στοιχεία, όπως σίδηρος, ασβέστιο, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, μαγνήσιο, σελήνιο, ψευδάργυρος και άλλα. Γι' αυτό τα προϊόντα ολικής άλεσης αποτελούν θρεπτικότερες εναλλακτικές των ραφιναρισμένων αντίστοιχων προϊόντων. Υλικά (13-15 τεμάχια) Για τη ζύμη300 γρ. γιαούρτι 70 ml ελαιόλαδο300 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης γ.ο.χ.150 γρ. αλεύρι ζέας20 γρ. μπέικιν πάουντερ½ κ.γ. αλάτι (προαιρετικά)2 αβγά (1 για τη ζύμη, 1 για το άλειμμα)λίγο λιναρόσπορο και ηλιόσπορο για το ψήσιμο Για τη γέμιση200 γρ. τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών250 γρ. ανθότυροΕκτέλεσηΒήμα 1: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη ζύμη και...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation