πριν από  23 ώρες 5 λεπτά

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Συνοδέψτε με ρύζι και πράσινη σαλάτα Υλικά4 χοιρινές μπριζόλες1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένες πράσινες ελιές, χωρίς κουκούτσι2 κ. σ. ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι2 κ. σ. χυμό λεμονιού2 κ. σ. ψιλοκομμένα φύλλα μαϊντανού1/2 κ. σ. σκόρδο ψιλοκομμένο1/2 κ. γλ. αποξηραμένη ρίγανη3 κλωνάρια θυμάριΑλάτι και πιπέρι ΕκτέλεσηΣε ένα μεγάλο ρηχό πιάτο ανακατέψτε όλη την ποσότητα λαδιού -εκτός από 1 κουταλιά της σούπας- με τις ελιές, το κρεμμυδάκι, το χυμό λεμονιού, το μαϊντανό, το σκόρδο, τη ρίγανη και τα κλωνάρια θυμαριού. Αλατοπιπερώστε και ανακατέψτε καλά.Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεστάνετε την υπόλοιπη 1 κουταλιά της σούπας λάδι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.Αλατοπιπερώστε παντού τις χοιρινές μπριζόλες και προσθέτετε τις 2 στο τηγάνι.Μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν από κάτω, περίπου 2 λεπτά, στη συνέχεια γυρίστε και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν και από την άλλη πλευρά και να ψηθούν μέχρι μέσα, 1 1/2 έως 2 λεπτά...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation