Χοιρινές μπριζόλες μαριναρισμένες με βότανα
Συνοδέψτε με ρύζι και πράσινη σαλάτα Υλικά4 χοιρινές μπριζόλες1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο1/4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένες πράσινες ελιές, χωρίς κουκούτσι2 κ. σ. ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι2 κ. σ. χυμό λεμονιού2 κ. σ. ψιλοκομμένα φύλλα μαϊντανού1/2 κ. σ. σκόρδο ψιλοκομμένο1/2 κ. γλ. αποξηραμένη ρίγανη3 κλωνάρια θυμάριΑλάτι και πιπέρι ΕκτέλεσηΣε ένα μεγάλο ρηχό πιάτο ανακατέψτε όλη την ποσότητα λαδιού -εκτός από 1 κουταλιά της σούπας- με τις ελιές, το κρεμμυδάκι, το χυμό λεμονιού, το μαϊντανό, το σκόρδο, τη ρίγανη και τα κλωνάρια θυμαριού. Αλατοπιπερώστε και ανακατέψτε καλά.Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεστάνετε την υπόλοιπη 1 κουταλιά της σούπας λάδι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.Αλατοπιπερώστε παντού τις χοιρινές μπριζόλες και προσθέτετε τις 2 στο τηγάνι.Μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν από κάτω, περίπου 2 λεπτά, στη συνέχεια γυρίστε και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν και από την άλλη πλευρά και να ψηθούν μέχρι μέσα, 1 1/2 έως 2 λεπτά...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(33)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(39)
- Θεσσαλία(290)
- Θεσσαλονίκη(51)
- Θράκη(2)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(221)
- Μακεδoνία(30)
- Πελοπόννησος(136)
- Στερεά Ελλάδα(124)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.