πριν από  7 ημέρες 19 ώρες

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η επιλογή της σωστής πλευράς του αλουμινόχαρτου, της γυαλιστερής ή της ματ, μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάλογα με τη χρήση. Έρευνες δείχνουν ότι... η γυαλιστερή πλευρά αντανακλά περίπου το 88% της θερμικής ακτινοβολίας, ενώ η ματ πλευρά αντανακλά περίπου το 80%. Για να διατηρείτε το φαγητό ζεστό Αν θέλετε να κρατήσετε το φαγητό σας ζεστό για περισσότερη ώρα ή να το ζεστάνετε γρηγορότερα, τοποθετήστε το με τη γυαλιστερή πλευρά προς τα μέσα, δηλαδή προς το φαγητό. Έτσι, η θερμότητα "παγιδεύεται" καλύτερα στο εσωτερικό και το φαγητό διατηρεί τη ζεστασιά του. Για γρηγορότερη ψύξη Αντίθετα, αν επιδιώκετε το φαγητό να κρυώσει πιο γρήγορα, χρησιμοποιήστε τη ματ πλευρά προς τα μέσα. Η πιο τραχιά αυτή πλευρά απορροφά καλύτερα τη θερμότητα, διευκολύνοντας τη μείωση της θερμοκρασίας. Για αποκόλληση τροφίμων Η λεία υφή της γυαλιστερής πλευράς βοηθά στην αποφυγή προσκόλλησης των τροφίμων, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν ψήνετε ευαίσθητα υλικά, όπως...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation