Ζεστό ρόφημα σοκολάτας
Ουκ ολίγα τα οφέλη του κακάο για τον οργανισμό μας Κείμενο: Βίβιαν Παπακωνσταντίνου Το κακάο, προερχόμενο από τους σπόρους του κακαόδεντρου, δεν χαρίζει μόνο τη χαρακτηριστική του γεύση αλλά... και σημαντικά οφέλη: είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν τα κύτταρα, συμβάλλει στην υγεία της καρδιάς και του κυκλοφορικού, ενισχύει τη διάθεση και την ενέργεια χάρη στη θεοβρωμίνη και τις φυσικές του ουσίες, αποτελεί εξαιρετική πηγή μαγνησίου και πολύτιμων μετάλλων και συνδέεται με καλύτερη γνωστική λειτουργία μέσω της βελτιωμένης ροής αίματος στον εγκέφαλο. Υλικά (1 κούπα)1 κούπα γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη1 βασιλικός χουρμάς1 κ.σ. κακάο½ κ.γ. αμυγδαλοβούτυρο½ κ.γ. μέλιελάχιστο αλάτιΕκτέλεσηΒήμα 1: Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ, με τυχαία σειρά, και τα χτυπάμε καλά μέχρι να διαλυθεί ο χουρμάς και να αποκτήσουμε μια παχύρρευστη πούλπα.Βήμα 2: Μεταφέρουμε το υγρό σε ένα μπρίκι ή κατσαρολάκι και ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Τοπικά
- Aιγαίο(21)
- Αθήνα(0)
- Ήπειρος(38)
- Θεσσαλία(267)
- Θεσσαλονίκη(33)
- Θράκη(0)
- Ιόνιο(0)
- Κρήτη(115)
- Μακεδoνία(35)
- Πελοπόννησος(69)
- Στερεά Ελλάδα(49)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.