πριν από  6 ημέρες 9 ώρες

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ουκ ολίγα τα οφέλη του κακάο για τον οργανισμό μας Κείμενο: Βίβιαν Παπακωνσταντίνου Το κακάο, προερχόμενο από τους σπόρους του κακαόδεντρου, δεν χαρίζει μόνο τη χαρακτηριστική του γεύση αλλά... και σημαντικά οφέλη: είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν τα κύτταρα, συμβάλλει στην υγεία της καρδιάς και του κυκλοφορικού, ενισχύει τη διάθεση και την ενέργεια χάρη στη θεοβρωμίνη και τις φυσικές του ουσίες, αποτελεί εξαιρετική πηγή μαγνησίου και πολύτιμων μετάλλων και συνδέεται με καλύτερη γνωστική λειτουργία μέσω της βελτιωμένης ροής αίματος στον εγκέφαλο. Υλικά (1 κούπα)1 κούπα γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη1 βασιλικός χουρμάς1 κ.σ. κακάο½ κ.γ. αμυγδαλοβούτυρο½ κ.γ. μέλιελάχιστο αλάτιΕκτέλεσηΒήμα 1: Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ, με τυχαία σειρά, και τα χτυπάμε καλά μέχρι να διαλυθεί ο χουρμάς και να αποκτήσουμε μια παχύρρευστη πούλπα.Βήμα 2: Μεταφέρουμε το υγρό σε ένα μπρίκι ή κατσαρολάκι και ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation