πριν από  6 ημέρες 17 ώρες

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Αν πιστεύεις ότι αρκεί να βράσεις μακαρόνια και να ρίξεις σάλτσα, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις. Οι μικρές αυτές τεχνικές, βγαλμένες από... την ιταλική κουζίνα, θα κάνουν κάθε πιάτο ζυμαρικών να δείχνει και να γεύεται σαν να βγήκε από trattoria. 1. Κράτα το νερό του βρασίματος Το αμυλούχο, αλατισμένο νερό δένει και "αγκαλιάζει" τη σάλτσα στα ζυμαρικά. Ένα ποτήρι από αυτό πριν τα στραγγίσεις μπορεί να σώσει ακόμα και την πιο "ξερή" μακαρονάδα. 2. Μην τα ξεπλένεις Το ξέπλυμα αφαιρεί το άμυλο που βοηθά τη σάλτσα να κολλήσει. Αν θες κρύα ζυμαρικά για σαλάτα, πρόσθεσε λίγο ελαιόλαδο και άφησέ τα να κρυώσουν φυσικά. 3. Ξεκίνα από τους κανόνες - και μετά παίξε Κάθε είδος ζυμαρικού έχει το κλασικό του ταίρι (spaghetti με aglio e olio, tagliatelle με Bolognese), αλλά ο αυτοσχεδιασμός επιτρέπεται. Η απόλαυση είναι ο τελικός στόχος. 4. Ανακάτεμα μέσα στη σάλτσα Αντί να "πνίγεις" τα ζυμαρικά με σάλτσα από πάνω, βάλε τα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation