πριν από  5 ημέρες 3 ώρες

Lefteria.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ένα πιάτο με πλούσια γεύση και λεμονάτη νότα Υλικά 250 γρ. ριγκατόνι3 κ. σ. βούτυρο, χωρισμένο800 γρ. μπούτια κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και δέρμα, κομμένα σε κομμάτια σε μέγεθος μπουκιάς 1 κ. γλ. πάπρικαΑλάτι, ανάλογα με τη γεύσηΠιπέρι, για γεύση2 κ. σ. σκόρδο, ψιλοκομμένο1/2 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου1 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος1 κ. γλ. αποξηραμένο θυμάριΤο χυμό από 1 1/2 λεμόνι1 φλ. τσαγιού φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα180 γρ. φρέσκο σπανάκιΕκτέλεσηΒράστε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν al dente σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σουρώστε και αφήστε τα στην άκρη.Ενώ τα ζυμαρικά βράζουν, λιώστε 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι. Αλατοπιπερώστε το κοτόπουλο με αλάτι, πιπέρι και πάπρικα και σοτάρετε στο τηγάνι μέχρι να ψηθεί απ' όλες τις πλευρές, περίπου 10- 12 λεπτά.Προσθέστε το υπόλοιπο βούτυρο μαζί με το σκόρδο. Μαγειρέψτε για 1 λεπτό.Ανακατέψτε το ζωμό, την κρέμα γάλακτος, το θυμάρι και το χυμό...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Μακεδoνία
    Palo presentation